مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت شغلی

سلام وقت بخیر،بنده فرزند ایثارگر هستم پدرم کارت ایثارگری 7 ماه حضور در جبهه از ارتش داره،الان برای تغییر وضعیت ارتش میاد س چهارم مدت حضور در جبهه محاسبه میکنه میگه بقیه اش مرخصی هست کم میشه،سه چهارم که کم میکنه میشه 5 ماه و 8 روز برای تغییر وضعیت اداره میگه حتماً باید شش ماه باشه،،،در ضمناً پدرم جانباز هست نامه بیمارستان زمان مجروحیت همه چی آماده کرده منتظر برگذاری کمیسیون پزشکی هست میگه مو مرخصی نیودم همین مدت که بعنوان مرخصی رد کردن بیمارستان بستری بودم نمیشه رو پرونده جانبازی اون 22 کم داره بهش تشویقی بدن،همه مدارک دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی تعلق میگیرید و باید از لحاظ اولویت ها بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون برای تغییر وضعیت
باید پدر حداقل شش ماه به
صورت داوطلبانه در مناطق جنگی
حضور داشته باشند
و اگر خدمت به صورت داوطلبانه
نبوده باشد 3/4 مدت را به صورت داوطلبانه محاسبه می نمایند