مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن خانواده اصلی

سلام من یه خوانواده من رو از پرورشگاه گرفتن و بزرگ کردن من میخواستم بدونم راهی هست که بتونم پدر مادر واقعیم رو پیدا کنم؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

مراجعه به پرورشگاه و دریافت پرونده انشاالله که نشانی از خانواده یا کسی که شما را به آنجا تحویل داده در پرونده شما باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است که به بهزیستی مراجعه نمایید احتمال دارد در پرونده بهزیستی شما ، دلیل و مدارکی وجود داشته باشد و. ..