مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از شرکت هرمی یونیک فاینانس

سلام. من حدودا 17 ماه هست که با اصرار یک نفر که ادعای درآمد میلیاردی داشت و به من وعده یک درآمد کزایی را داده بود وارد یک شرکت هرمی به اسم یونیک فاینانس شدم و 3 هزار دلار پول دادم ولی تاکنون هیچ پولی نگرفتم و تازه هر چند روز یک بار جواب تلفن میدهد و میگوید حل میشود. زندگی من دارد از هم میپاچد و آدرس و تلفن و همه مشخصات او را هم دارم و حتی میگوید اگر از من شکایت کنی دست تو به جایی بند نیست.
تو رو خدا راهنمایی ام کنید که چی کار کنم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید راه طولانی در پیش خواهید داشت.