مشاوره حقوقی رایگان - یونیک فاینانس

اینجانب یک سال پیش به اسرار یکی از دوستان ک گفتن برام سهام خرید میکنن 15میلیون تومان برایش واریز کردم و از ایشان بابتش سفته هم گرفتم ..حال فهمیدم ک در شرکت هرمی یونیک هستن ک کلاهبرداری می باشد و به بنده میگوید ک عضوگیری انجام دهم و من اینکار را نکردم ..چه طور میتوانم پولم را پس بگیرم

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،دادخواست مطالبه وجه دهید.
یا بر روی سفته اقدام نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بدوا از طریق اظهارنامه درخواست پول خود را با تذکر به ایشان در صورت عدم پرداخت سفته های ایشان را به اجرا خواهید گذاشت اقدام نمابید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ابتدا اظهارنامه ارسال کنید، در صورتی که مبلغ را عودت ندادند میتوانید سفته ها را مطالبه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه سفته را مطرح نمایید و اعلام نمایید که پول را به ایشان قرض داده اید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رکی سفته اقدام کنید زودتر به نتیجه می رسید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام و وجه پرداختی را از طریق دادگاه مطالبه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید