مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا بابت تضمین انتقال سند آپارتمان

بنده یک آپارتمان از شخصی خریدم و بعد به شخص ثالث فروختم. و بابت انتقال سند چک سفید در وجه خریدار و مشروط به انتقال سند از طرف شخص اول دادم. شخص اول دنبال کارهای آسانسور و شهرداریه و هنوز پایان کار نگرفته که سند تحویل بده که متاسفانه شخص ثالث به من فشار آورده که شکایت می کنه و من هم هنوز سندی ندارم که تحویل بدم. آیا میتونه چک را اجرا بزاره؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .اچون شما شرط کردید .چک قابلیت اجرا دارد .مطابق ماده 10 قانون مدنی .