مشاوره حقوقی رایگان - نام شریک در قولنامه زمین

باسلام و خسته نباشید. همسرم یک زمین با برادر خود به صورت قولنامه خریده اند و قولنامه کامل بنام برادر همسرم هست ایشان برای آنکه بتواند اسم خود را به عنوان شریک در خرید زمین قید کند باید به دفاتر اسناد رسمی برود یا در همان آژانس املاک قولنامه رو پشت نویسی کنند. ممنون

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - چون مبایعه نامه به نام برادر همسرتان تنظیم شده ، درصورت اختلاف همسرتان با برادرش چاره ای جز اقامه دعوای اثبات شراکت ندارید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هیچ یک از این دو راه صحیح نیست چون باید فروشنده نیز حضور داشته باشد.
بهتر است برادر ایشان سه دانگ از زمین را به همسرتان صلح کند. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید