مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

باسلام ببخشید من الان 10سال طلاق گرفتم شوهرم اعتیاد داشت افتاد زندان حبس ابد گرفت بعد دادگاه تا 9سالگی حضانتش بهم داد هیچ خبری هم تا الان ازش ندارم الان میخوام ثبت نامش کنم کلاس هفتم میگن باید حضانت داشته باشی اقدام کردم میگن حضانت موقت بگیر بعد گفتن میایم تحقیق میخواستم بدونم تحقیق واسه چیه؟

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - حضانت حق والدین است و درصورت اختلاف والدین با حکم دادگاه تعیین می شود . در فرض سئوال درصورتی که دادگاه تا 9 سالگی حضانت فرزند مشترک را به شما واگذار نموده باشد چرا باید از فرزند هیچ خبری نداشته باشید ؟

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام احتمالاً برای تایید صلاحیت نگهداری شما از بچه تحقیق انجام می دهند