مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ مبایعه نامه

بنده ملکی را خریده ام که با سند عادی اکنون آن ملک از دو طرف در طرح تعریض معابر قراردارد برای اینکه شهرداری از بابت اینکه بیش از نصف ملک بنده به کوچه الحاق میگردد شهرداری گفته باید تنفیذ قولنامه بیاورید حالا سوال بنده است است که آیا تنفیذ مبایعه نامه از طریق دادخواست انجام گیرد یا از طریق دادخواست اگه از طریق دادخواست باشد خوانده باید چه کسی باشد؟
ممنون

پاسخ ها :

تنفیذ مبایعه نامه طرح تعریض معابر شهرداری نحوه تنفیذ مبایعه نامه مبایعه نامه