مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم قرار اصداری

سلام

مفهوم این جمله چیه؟
قرار اصداری قطعی است

پاسخ ها :

قرار اصداری قرار قرار اصداری قطعی است

سوالات مرتبط

قرار اصداری
قرار اصداری تاکی وچه زمانی اعتبار دارد ؟...
قرار اصداری و منع تعقیب
باسلام بنده شکیل پرونده ای دادم درخصوص سرقت کیف حاوی مدارک و پول و گوشی و سیم کارت که یکی از سیم کارت هایم فعال بوده و شخص مضنون از آن استفاده می‌نماید و در ابلاغیه بنده به شرح ذیل میباشد. از طرف...
قرار اصداری
سلام‌. برای من‌ ابلاغ آمده که در خصوص اعتراض آقای فلانی به قرار منع‌ تعقیب صادره در مورخ 1400.3.30 به تایید دادیار محترم‌ اظهار نظر‌ رسیده است. با عنایت به اوراق و محتویات پرو...
قرار
با سلام از پدرم شکایت شده به جرم توهین ایا اگر دادگاه قرار صادر کند پدرم میتواند فیش حقوقی خود را به عنوان قرار ارائه بدهد؟ پدرم بازنشسته نظامی است با تشکر...
اعتراض به قرار جلب به دادرسی
برای اینجانب دو قرار جلب دادرسی و منع تعقیب صادر شده است و ذکر شده است قرار جلب دادرسی قطعی و قابل اعتراض نیست ولی منع تعقیب قابل اعتراض است. آیا کلا نمی شود به قرار جلب اعتراض کرد؟...