مشاوره حقوقی رایگان - قرار اصداری و منع تعقیب

باسلام بنده شکیل پرونده ای دادم درخصوص سرقت کیف حاوی مدارک و پول و گوشی و سیم کارت که یکی از سیم کارت هایم فعال بوده و شخص مضنون از آن استفاده می‌نماید و در ابلاغیه بنده به شرح ذیل میباشد. از طرف شعبه 9دادیاری میباشد مبنی بر اینکه قرار نهایی منع تعقیب و قرار اصداری فورا به نظر دادستان دادگاه عمومی و انقلاب شیراز برسد و در صورت تایید ابلاغ گردد. منظور از این ابلاغیه با سربرگ قرار نهایی چیست و آیا می‌توان درخواست اعتراض و تجدید نظر کرد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کاری نیست که مربوط به شما باید باید منتظر ابلاغ باشید و بعد اگر منع تعقیب بود در مهلت 10 روز فرصت اعتراض دارید