مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مشاعی که کسری متراژ دارد

باسلام
ملک مسکونی تجاری دارای سابقه ثبتی مشاع و فاقد مساحت خریده ام و در قولنامه عادی املاک مساحت قید شده و پس از سه سال موقع تحویل وضع موجود نصف میباشد در قولنامه عادی 320 متر قید شده ولی سهم فروشنده 160 متر میباشد دادگاه بدوی دعوای اینجانب مبنی بر جبران کسری متراژ را رد نموده و اعتراض نمودم و به دادگاه تجدید نظر استان ارسال شده نتیجه رای صادره چه خواهد شد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرفاقدمساحت خریدیدحکم به نفع شمانخواهدبوداما توصیه میشودبه یکی ازوکلاحضورامراجعه نمایید