مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشترک

سلام.
40 سال پیش پدرم خانه ای خریداری کرده (خانه روستایی) که حیاط بزرگ و چندین اتاق دارد و فقط یکی از اتاق ها که در طبقه دوم ساختمان قرار دارد صاحب خانه قبلی آن را نفروخته و برای خود نگه داشته بود. خانه فاقد (آب، برق، گاز و سرویس بهداشتی ) بود ولی الان همه امکانات را دارا است.
آیا صاحب شخصی که فقط یک اتاق دارد میتواند در حیاط ما سرویس بهداشتی و ... درست کند؟ آیا ایشان حقی در حیاط ساختمان دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به مفاد قرارداد و شروط قرارداد دارد و
اینکه مبیع چه چیز بوده است

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

بستگی به قرارداد فروش ساختمان دارد اگر صرفآ این اتاق را نفروخته
باید حق ارتفاق یعنی حق عبور جهت استفاده از اتاق رو بهش بدید و اگر مالکیتش به صورت مشاعیه که میتونه از مشاعات ساختمان استفاده کنه در غیر اینصورت میتونید از ساخت و ساز و حتی استفاده از سرویس اون جلوگیری کنید