مشاوره حقوقی رایگان - محل سکونت مادر دارای حضانت

با سلام
من حق طلاق و حضانت بچه ها رو با بخشش امام حقوقم از همسرم گرفتم ما زنجان زندگی میکنیم میخواستم ببینم من بعد از طلاق زندگی در اینجا برای من مشکل هست هم کسی رو ندارم هم همسرم همیشه میگه بعدا نمیزارم آب خوش از گلوت پایین بره بخاطر همین باید برم رشت یا تهران پیش برادرهام آیا چنین چیزی امکان داره دادگاه اجازه چنین کاری رو میده همسرم ساکن زنجان هست بچه هام اصلا علاقه ای به دیدن پدرشان ندارند...
سوال دومم من الان که باید اقدام کنم میتونم بچه ها رو بردارم برم پیش خانوادم تا پروسه طلاقم انجام بشه چون اصلا نمیتونم همسرمو تحمل کنم خلاف قانون نیست ؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید نزد خانواده خود بروید و پرونده طلاق را در شهر سکونت خانواده خود مطرح نمایید.