مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

با سلام
با توجه به صدور دادنامه جهت ملاقات طفل با مادر در آخر هفته آیا پدر دارای حضانت فرزند امکان مهاجرت به همراه فرزندش به شهر دیگر (داخل کشور) دور از محل سکونت مادر طفل دارد؟
مادر چگونه می‌تواند با فرزندش ملاقات کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر موجبات سختی ملاقات را ایحاد نماید مجاز نیستید وباید از دادکاه مجوز بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان مهاجرت دارد مکان دیدار اما آن است که در دادنامه درج شده است
مگر خلاف آن توافق گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان و مکان ملاقات در حکم دادگاه مشخص می شود و امکان تغییر محل سکونت فرزندان وجود ندارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر هم به شهر دیگری نقل مکان کند باید کودک را در تاریخ مقرر در محل مورد قرار ملاقات تحویل بدهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مشکلی از بابت تغییر مکان نیست ولی ملاقات باید در محلی که دادگاه تعیین میکند باشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مطابق دادنامه بایستی در محدوده ای باشد که امکان ملاقات مادر فراهم باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مانعی برای ملاقات فرزند ایجاد شود مادر می تواند به دادگاه اعلام کند و لایحه اسال کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه می توانند ،
شما بهتر در این خصوص نیز با ایشان توافق نمایید

یک وکیل

رعایت محل ملاقات تعيين شده توسط دادگاه الزامی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بدون رضایت همسر خود امکان ندارد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

می تواند به شهر دیگری نقل مکان کند اما باید کودک را در تاریخ مقرر در محل مورد قرار ملاقات تحویل بدهد.مگر اینکه بعدا با مادر طفل در خصوص زمان و مکان ملاقات توافق نمایند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

این مهاجرت نباید به نحوی باشد که موجبات عسروحرج مادر جهت ملاقات با ترا فراهم آورد و ضمناً

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما الزاما دادخواست مجددی باید مطرح کنید که این مشکل توسط دادگاه حل بشه وگرنه در پرونده ی فعلی که در اجرای احکام تشکیل شده و قبلا رای از دادگاه صادر و منتهی به اجراییه شده نتیجه ای در اجرا نمیگیرید و جزء تکالیف اجرا هم نیست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زمان و مکان ملاقات در حکم دادگاه مشخص می شود و امکان تغییر محل سکونت فرزندان وجود ندارد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باید با اجازه شما باشد و دادگاه او را منع می کند به جهت رعایت مصلحت طفل

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ا ز آن جهت که حضانت فرزند با پدر است

هرمکانی را که پدر محل سکونتش می باشد مختار است

در این خصوص و نحوه ملاقات فرزند در دادنامه ملاقات خواهد آمد ضمن آنکه

مصلحت رفاهی کودک بایستی ملاحظه شود بلحاظ عدم ایجاد سختی راه و مسیر برای کودک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص دادگاه محترم با توجه به مصلحت طفل تصمیم مقتضی می گیرند

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام بله، اما مادر طبق دستور دادگاه یا محل سکونت طفل ملاقات را انجام میدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت تغییر مکان بایدبا تجویز دادگاه باشد باید مطابق حکم فرزند در موعد مقرر جهت ملاقات حاضر گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر حضانت با کسی است که حکم دارد و طرف مقابل صرفا می‌تواند با فرزند خود ملاقات داشته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تعیین زمان و مکان ملاقات با دادگاه است...