مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سو پیشینه به علت استخدام در ارگان دولتی

با سلام خدمت وکلای عزیز
سوالی که از محضر شما دارم این است که اگر فردی حدود سال92 با عده ای درگیری پیدا کرده و به مدت یک هفته زندان رفته باشد و سپس بواسطه ی فیش حقوقی و پرداخت دیه ازاد شده باشد و بار دیگر چند سال بعد از ان به علت بحث و دعوا با مامور دولت ملزم به پرداخت جریمه شده باشد این موارد در گواهی عدم سو پیشینه درج میشود؟ برای بحث استخدام دولتی مشکلی ایجاد میکند؟ اگر درج شود ایا امکان پاک شدن ان وجود دارد؟

پاسخ ها :

گواهی عدم سوء پیشینه در استخدام گواهی عدم سوء پیشینه سوء پیشینه در استخدام سوء پیشینه