مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سوء پیشینه در استخدام

سلام من سال 99 یک کلاهبردار تو سایت درج آگهی برای کاریابی گولم زد و اطلاعات کارت بانکی ام رو ازم گرفت و باهاش پولشویی کرد حساب بانکی هامو بستن و دو نفر ازم شکایت کردن که من دادگاه های هیچ کدومو نرفتم که دادگاه ها در دو شهر قم و ساری برگزار شد دادگاه قم منع تعقیب داد
دادگاه ساری 6 ماه حبس صادر کرد و حکم داد منم دنبال اعتراض و اینا نرفتم از تاریخ صدور حکم نزدیک یک سال و نیم میگذره
میخواستم بدونم برای گواهی سو پیشینه استخدام مشکلی پیش میاد برام یا نه

پاسخ ها :

گواهی عدم سوء پیشینه در استخدام مسدودی حساب به دلیل پولشویی گواهی عدم سوء پیشینه سوء پیشینه استخدام پولشویی