مشاوره حقوقی رایگان - حضانت محجور‌

باسلام. پدربزرگی دارم کاملا محجور‌ مبتلا به الزایمر‌. مادربزرگم هم کاملا محجور و در خانه سالمندان. دامادمان با وکالت جعلی تمام حساب های بانکی انها رو تخلیه کرده ‌ شکایت و‌ پرونده در جریان هست. از سال 95 با هزینه خودم نگهداری میکنم اما سخت شده. اگر ایشون رو به دادگاه تحویل بدم ایا میتونم هزینه هایی که در این سالها براش انجام دادم‌ رو از طریق دادگاه از حسابش برداشت کنم ؟؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که هزینه هایی که پرداخت نموده اید قابل اثبات باشد امکان استرداد ان را دارید