مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف با رای بدوی دادگاه کیفری

با سلام خدمت وکلای محترم
اینجانب طبق مبایعه نامه فروش ملکی را همراه با سرقفلی تجاری در قبال ثمن دریافت پنج واحد آپارتمان +500میلیون تومان فروختم. بدلیل اینکه از ثمن معامله یک واحد آپارتمان و مبلغ 500م به اینجانب واگذار نشده در زمان انتقال سند ملک را طبق سند قطعی بدون ارزش تجاری و سرقفلی بنام خریدار انتقال دادم و خریدار پذیرفته ...... بعد از گذشت ده ماه خریدار با اجیر کردن اراذل اوباش ملکی که در تصرف مستأجران اینجانب بوده را عدوانا تصرف کرده. بعد از گذشت سه سال از زمان تصرف و شکایت اینجانب نهایتا قاضی دادگاه بدوی به استناد به مالک بودن شاکی و گزارش نیروی انتظامی و شهادت شهود و اقرار یکنفره از متهمان ..... بزهکاری متهمان را محرز و همه آنها را به تحمل شش ماه حبس و رفع تصرف از سرقفلی محکوم کرد.
سوال: آیا با استناد به ماده 175 آیین دادرسی مدنی میتوان با توجه به رای صادره رفع تصرف از سرقفلی ملک قاضی را ملزم به اجرای رای کرد. یا ...
با تشکر از شما

پاسخ ها :

تصرف سرقفلی تصرف عدوانی رفع تصرف ملک رفع تصرف عدوانی رفع تصرف از سرقفلی