مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مالک در سرقفلی

سلام وقتتون بخیر. بنده مغازه سرقفلی دارم که دو سه سال شهرداری با گذاشتن نیوجرسی پلمب کرده ولی مالک چون طبقه بالا بوده و از داخل دسترسی داشته از داخل مغازه تیغه کشیده و اجاره داده الان من میتونم به عنوان تصرف عدوانی ازشون شکایت کنم و آیا خسارتی بهم تعلق میگیره.
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنظر میتوانید ولی باید بررسی دقیقتری صورت گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید.شما مالک‌سرقفلی هستید و بدون اذن شما نمی تواند اجاره دهد. ابتدا تامین دلیل کنید.اجرت المثل ایام تصرف و خسارات دادرسی نیز قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله این حق برای شما وجود دارد در ابتدا تامین دلیل انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید و سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله علاوه بر منظر حقوقی ، از باب کیفری نیز قابل شکایت میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دعوا به طرفیت مالک وجود خواهد داشت