مشاوره حقوقی رایگان - جلب

سلام وقت بخیر، بنده خدایی به ما بدهکار بود که برگ جلبش رو گرفتیم و با مأمور جلبش کردیم ولی قاضی پرونده با پروانه وکالت پسرش اون رو ازاد کرد، حالا نه پولی به ما دادن نه پسرش که براش پروانه وکالت گذاشته بود نه ماشین نه خونه هیچی به نامش نیست، دوباره اجرای احکام نامه داده برای جلب خود بدهکار ولی جلب پسرش که ضامنش شده رو نمیده

الان پروانه وکالت پسرش برای من مگه پول میشه اخه قاضی چطور با یه پروانه وکالت بدهکار رو ازاد میکنه
الانم نمیتونم پیداش کنم
چکار باید انجام بدم
ایا قاضی تخلف نکرده؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید بر علیه ضامن اقدام نمایید و. ..