مشاوره حقوقی رایگان - عبور تیر فشار قوی 20کیلو ولت در ویلا شخصی

سلام عرض ادب خدمت شما. تیر برق فشار قوی 20کیلو ولت از ملک شخصی ویلای ما قرار گرفته و متاسفانه مشکلاتی برای ما ایجاد کرده. چطور می تونیم رفع حریم کنیم آیا میشه اینو از محدوده ملک شخصی ما خارج کنیم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تا حدودی بستگی به موقعیت قرارگیری تیر برق دارد و از طرفی راه هایی برای جابه جایی وجود دارد که از حوصله یک پرسش و پاسخ کوتاه بیرون است. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.