مشاوره حقوقی رایگان - معنی پیامک

سلام و احترام. برام پیامک اومده: پرونده شماره فلان مجددا در اجرای احکام مدنی ثبت شد. یعنی چه؟ (توضیح اینکه پرونده مربوط به مهریه است که بنده حدود چهار سال است که هر چند ماه یک سکه می دهم و این دفعه اخری یک ماه از تاریخ سکه گذشته که هنوز ندادم). یعنی ایا زوجه مجدد پرونده را به جریان انداخت بخاطر سکه معوقه حکم جلب مرا گرفته؟

پاسخ ها :

پیامک پرونده مجددا در اجرای احکام مدنی ثبت شد پیامک پرونده مجددا ثبت شد