مشاوره حقوقی رایگان - معنی و مفهوم پیامک

سلام و احترام. برام پیامک اومده: پرونده شماره فلان مجددا در اجرای احکام مدنی ثبت شد. یعنی چه؟ (توضیح اینکه پرونده مربوط به مهریه است که بنده حدود چهار سال است که هر چند ماه یک سکه می دهم و این دفعه اخری یک ماه از تاریخ سکه گذشته که هنوز ندادم).آیا منظور این است زوجه بخاطر سکه تعویق افتاده اقدام کرده و جلب مرا گرفته؟ با تشکر

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
به احتمال قوی در بدو امر با توجه به پرداخت به موقع اقساط طی 4 سال پرونده به بایگانی ارجاع شد و حالیه بدلیل عدم پرداخت به موقع سکه مجدداً توسط همسر شما پیگیری بعمل آمده و در واحد اجرای احکام ثبت مجدد شده است