مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه دعوی مالی

با سلام
بنده به عنوان خواهان مبلغی از یک ارگان حکومتی طلبکارم که حکم به نفعم صادر شده و بعد از دادگاه تجدیدنظر قطعی شده ...
درخواست صدور اجرائیه کردم و اکنون از تاریخ ابلاغ اجرائیه ده روز میگذرد.
در ابلاغیه ذکر شده خوانده ده روز مهلت دارد که مفاد اجرائیه را به اجرا بگذارد یا ظرف سی روز لیست اموال و درخواست اعسار بدهد.
سوال بنده اینه که اولا این ارگان نظامی که بیشتر اقتصاد کشور دستشه و زبان زد عام و خاص هست ثروتی که در اختیار داره میتونه درخواست اعسار کنه؟ برای اجرای حکم ده روز ملاک هست یا سی روز؟
دوم اینکه الان که مهلت ده روز تمام شده و اقدامی صورت نگرفته و شاید در اینده هم اقدامی انجام ندن چه کاری از دستم بر میاد انجام بدم؟ شخص نیست که تقاضای جلب کنم و طرف دعوی به اندازه کافی قدرت داره.
بعد از گذشت مهلت ده روزه خود دادگاه پیگیر پرونده میشه یا خودم باید به شعبه مراجعه کنم و درخواست توقیف حساب یا روش دیگری برای دریافت مبلغ کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چه کاری میتونم انجام بدم و از چه روشی برای دریافت مبلغ طلبم اقدام کنم. به عنوان مثال مطمئنم حسابهای این شرکت که زیر مجموعه ارگان نظامی هست میلیاردها تومان موجودی داره چون کار عمرانی انجام میدن و پروژه هاشون میلیاردیه. میشه به دستور قاضی از حسابشون برداشت بشه؟
در ضمن بعد از ابلاغ اجرائیه از بنده نخواستن که به شعبه مراجعه کنم...امکان داره خود دادگاه مبلغ رو دریافت کنه و بعدا به حساب من واریز بشه؟
عذر میخوام اگر پرسشم طولانی بود

با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اشخاص حقوقی حق طرح دعوی اعسار ندارند ومذیرفته نمیشود
ثانیا برای احقاق حق خود با مراجعه به اجرای احکام انوال وداراییهای بانکی ارگان را معرفی تا توقیف گردد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
در مرحله اجرا شما باید خودتان پیگیر اجرای حکم شوید و تقاضای استعلام برای معرفی و توقیف حساب به میزان محکوم به بنمایید.