مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مکلف کردن ارگان دولتی به اثبات ادعای نداشتن بودجه

با سلام. بنده با توجه به رای قطعی اداره کار جهت انجام مراحل اجرای حکم به دادگاه مراجعه کرده و پس از ابلاغ حکم به طرف محکوم انها لایحه ای اوردن که از قانون نحوه پرداخت محکوم به دولت و عدم تامین و توقیف اموال میخان استفاده کنن. دادگاه هم به من میگوید که بروید هجده ماه دیگه بیایید. حال با توجه به قانون ذکر شده من به رییس دادگاه درخواست نوشتم که ارگان مربوطه تا ثابت نکند که بودجه لازم برای پرداخت این بدهی را ندارد نمیتواند به صرف اینکه ارگان دولتی هستند از این قانون بهره ببرند. رییس هم زیره نامه من نوشت دادگاه نمیتواند وارد این پرونده شود باید در تخلفات اداری رسیدگی شود. حال من در این مرحله باید چه اقدامی انجام دهم که ارگان مربوطه رو مکلف به اثبات نداشتن بودجه کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نهادهای دولتی قانونا 18 ماه فرصت پرداخت دارند.
چنین شکایتی بی فایده است. وقت خودتان را تلف میکنید. 18 ماه صبر کنید