مشاوره حقوقی رایگان - راه ندادن زوجه به منزل

دعوا بین شوهرم و من ضرب و شتم و فحاشی بوده ایشان از قبل قصد مدرک جمع کردن علیه من داشتن و فیلم گرفتن از فحاشی من البته قبلش سه بار به من حمله کردن ولی فقط از ناحیه سر و موهام منو اذیت کردن جوری میزدن که مدرک برای پزشک قانونی نباشه. کلید خونه رو گرفتن و منو بیرون کردن. بعد از تماس با کلانتری همه صورت جلسه شد و حتی خود مامورین شاهدن که در رو به روی من باز نکردن ایا برای جلسه عدم تمکین میتونه کافی باشه صورتجلسه ؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مدارک ضرب و جرح شامل گزارش پلیس و پزشکی قانونی و شهادت شهود و طرح دعوی ضرب وشتم در صورت تکرار و استمرار و عدم داشتن امنیت جانی

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر موضوع به صراحت در صورتجلسه پلیس باشد مدرک خوبی است