مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن توسط شوهرم

باسلام ببخشید شوهر من هر شب داره مشروب میخوره و رفیق بازی میکنه و به هیچ عنوان نمیذاره من حتی از خونه بیرون برم
وقتی هم مشروب میخوره میرسه خونه به چیزای الکی گیر میده و منا کتک میزنه
ببخشید باید چیکار کنم خسته شدم تمام بدنم درد میکنه از کتکاش

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید به کلانتری محل رفته موضوع را گزارش کنید و نامه پزشکی قانونی بگیرید و سپس مراحل شکایت را ادامه دهید.
اما شکایت کردن اعلام رسمی جنگ هست بنابراین موارد زیادی از جمله حمایت خانواده شما محل زندگی خانواده شما و بسیاری چیزهای دیگر باید بررسی شود. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.