مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه و لاشه ی چک

سلام. من 2تا چک به مبلغ هر کدام 2 میلیون تومان به شخصی دادم و برگشت خورد و طرف شکایت کرد. و بعد از 4 ماه شورای حل اختلاف رفتم و قبل از اون حساب پدرم چون پشت چک رو امضا کرده بود مسدود شد و 4 میلیون تومن از حساب کسر شد و به حساب شورا ریخته شد. و بعد از اون به مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان دوباره حساب پدرم مسدود شد. میخوام بدونم بعد از 4ماه خسارت دیرکرد و شورا آنقدر میشه؟ و اینکه لاشه ی چک رو به من ندادن. لاشه ی چک دست طرفه؟ رفتم شورا لای پرونده چیزی نبود. و درست حسابی جواب ندادن.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قانونی بوده هنگام تسویه ازاجرای احکام لاشه چک رادرخواست کنید