مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با وام از بانک می باشد.

با سلام:
مبلغ 20 میلیون وام مضاربه از بانکی دریافت کردم (حدود 6سال پیش) بانک شکایت نمود چون نتوانستم یه جا پرداخت نمایم و بانک تامین خواسته زده و از آن تاریخ تا به امروز مبلغ 35 میلیون از حقوقم برداشت کرده اند. برای تسویه حساب مراجعه کردم به امور حقوقی بانک می‌گویند این وجوهی که تا الان پرداخت کردید بابت تاخیر تادیه و دیرکرد و غیره هست. به من گفتند یا باید 16 میلیون نقد بدهید یا بانک یه تسهیلات 26 میلیونی با 18 درصد سود به شما میده که این پول با بهره بانکی حدود 34 میلیون می‌شود. حال بنده چگونه میتوانم پرونده را به جریان بیندازم و میشود پرونده را پیش قاضی برد تا بلکه جریمه ها و دیرکردها رو ببخشند و یا تخفیف بدهند کم ما مبلغ کمتری بصورت قسطی بپردازیم؟ البته هر چقدر التماس کردیم برای تخفیف و بخشش جریمه ها و .... راهی به جایی نبردیم. من هر چقدر دیگر ماهیانه بپردازم بانک میگوید چون دیر بدست ما می‌رسد جز جریمه و دیرکرد محسوب می‌شود چه باید کرد. من بازنشسته فرهنگی از کار افتاده و مال باخته هستم و مدارک هم دارم. سپاسگزار و متشکرم. ارادتمند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی بلی حتما از بانک شکایت کن این پول زوره که میگیرن خلاف قانون و بخشنامه های بانک مرکزی و خلاف شرع است. دادخواست استرداد وجوهی اضافی دریافتی مقوم به بیست میلیون وصد هزارتومان با خسارات دادرسی .