مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دیرکرد وام با خریدار است یا فروشنده؟

باسلام، 7/6/95 یه واحد آپارتمان پیش خرید کردم در مبایعه نامه مبلغ وام 40 تومن عنوان شده و هیچ اشاره ای به عنوان وام یا سود مشارکت نشده ، قرار تحویل 10/9/96 بوده که در 20/12/97 تحویل داده شد و من ساکن شدم همان تاریخ ولی تا امروز 23/3/99 هنوز سند به نام نشده، این آقا چون تاخیر در ساخت داشتن به دلیل ناتوانی مالی، وام رو هم بعد از 3 سال تقسیط کردن که 13 تومن جریمه به اصل 40 میلیون اضافه شده و این آقا با اظهار عجز و ناتوانی و التماس فراوان به بنده که شما تقسیط اصل و جریمه رو انجام بده من سر سند از مبلغ باقیمانده که قرار هست پرداخت کنی کسرش میکنم بنده رو در معذورات انداخته (چون عموی بنده هستن) و من بدون گرفتن رسید یا وکالت محضری این قسط بندی رو انجام دادم حالا بعد از گذشت یکسال که من تقسیط کردم و دارم قسط میدم ایشون منکر حرف خودش شده و میگه چون شما از من پیش خرید کردید پس سود دوران مشارکت به عهده شماست و شما باید این مبلغ رو بپردازید، الان این 13 تومن جریمه دیرکرد تقسیط وام هست یا سود دوران مشارکت؟ و آیا من باید بپردازم؟ در صورتی که در مبایعه نامه هیچ اسمی از سود دوران مشارکت نیومده و حتی گفته شده که کلیه هزینه های وام به عهده فروشنده است

پاسخ ها :

مهسا   ع

مهسا ع :

استان :

سلام هزينه ديركرد تقسيط وام بوده و تا زمان تنظيم سند به عهده فروشنده هست مگر اينكه طور ديگري توافق شده باشد