مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات توسط موجر

سلام. منزلی اجاره کردم و قرار بوده صاحبخانه هود، کمد دیواری، لامپ و کولر نصب کند. بعد از دو ماه به جز 3 تا لامپ و کولر مابقی را انجام نداده است. در قرارداد بابت عدم تحویل منزل و متعلقات از تاریخ 10خرداد ماه به ازای هر روز 60 هزار خسارت در نظر گرفته شده با این شرایط و این که من الان ساکن این خونه ام و میتوانم ادعای خسارت کنم؟

پاسخ ها :

علي حضرت پور كنچوبه

علي حضرت پور كنچوبه :

نخیر شما در حال حاضر داری از خانه استفاده می کنی یعنی خانه را با همین شرایط قبول کردی