مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهدات فروشنده

با سلام
اینجانب ملکی را تهاتر کردم و قرار بود در تاریخ های مشخص ابتدا ملک تحویل و سپس انتقال سند شود که این امر انجام نشد
که اینجانب پس از خواندن مجدد قرارداد متوجه شدم در قسمت توضیحات نوشته در صورت عدم انجام تعهدات هر یک از طرفین مبلغ 3 میلیارد تومان باید جریمه پرداخت شود ایا این راهی برای وصول دارد یا خیر

پاسخ ها :

مجید قربانی خوی

جناب آقای مجید قربانی خوی :

سلام بر شما دوست عزیز
بله، شرط مذکور در قرارداد، شرط وجه التزام یا خسارت قراردادی می باشد که از طریق طرح دعوی حقوقی مبنی بر مطالبه خسارات قراردادی می توانید نسبت به دریافت مبالغ مذکور اقدام نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد اصولا بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله خسارت قراردادی قابل مطالبه است، ولی اگر خسارت قراردادی نسبت به ارزش قرارداد خیلی بیشتر باشد برخی شعبات دادگاه نمی پذیرند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرط وجه التزام یا خسارت قراردادی از طریق طرح دعوی حقوقی مبنی بر مطالبه خسارات قراردادی قابل وصول است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد وجه التزام در قرارداد قابل مطالبه می باشد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.وفق ماده 230 قانون مدنی وجه التزام اصولا قابل مطالبه می باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

❇سلام
✔تحت شرایطی بله چون وجه التزام باید متعارف باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر در قرارداد وجه التزام تعیین شده میتوتنید مطالبه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما. بله ابتدا ارسال اظهارنامه و سپس مطالبه خسارت وجه التزام

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وجه التزام و خسارت قراردادی در صورتی که مخالف با ضوابط و مقررات پولی بانکی نباشد قابل وصول است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد شما باید مطالعه شود تا بتوان پاسخ دقیقی به شما ارائه داد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت عدم تعهد طرفین ملتزم به آن هستند