مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل درب ورودی

با سلام. مدیر ساختمان هستم.
آیا واحدی که نم حمام و دستشویی آن به سمت راه پله باعث ریختن گچ و خرابی آن شده و حاضر به درست کردن آن هم نیست و به بنگاه برای فروش سپردند و کسی در آن جا ساکن نیست. آیا همسایه های مالک با همکاری مدیر ساختمان برای مجاب کردن برای درست کردن خرابی میتوانند به درب واحد قفل بزنند و یا قفل درب ورودی رو عوض کنند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
به هیچ عنوان قفل به درب منزل ایشان نزنید که موجب گرفتاری زیادی برای شما خواهد شد. در خصوص قفل درب ورودی هم نیاز به ملاحضاتی است که محل بیان آن در این قسمت نیست. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید