مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو به نام اتباع خارجی

با سلام.
ما اتباع افغانستانی مقیم ایران هستیم که پس از چندین سال مایل به خرید خودرو هستیم اما ب دلایلی نمیدانیم سند آن را به نام چه کسی بزنیم. یکی از اعضای خانواده پاسپورت الکترونیکی دارد. آیا میتوان سند را به ایشان انتقال مالکیت داد یا راهی برای این کار هست؟ چطور میتوانیم دارای گواهینامه شویم؟

پاسخ ها :

سند خودرو به نام اتباع خارجی گرفتن گواهینامه توسط اتباع خودرو اتباع خارجی گواهینامه اتباع