مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش مواد مخدر

سلام و خسته نباشید خدمت شما ،سه ماه پیش برای برادرم به ناحق پاپوش درست کردن و حدود 94 گرم شیشه تو بسته کلوچه جاسازی کردن و عصر همان روز چهار مامور وارد خونه میشه و برادرم میبرن و تو پایگاه مورد ضرب و شتم قرار میدن و به زور اعتراف بگیرن که این برای تو و اونم گفته برای من نیست الان تحقیقاتشان اتمام رسیده و گفتن روز دادگاه از شما سوال کنم برای برادرم چه وکیلی بگیریم و آیا دادگاه اجازه وکیل گرفتن از بیرون میده و در آخر وضعیت برادرم میخواستم بپرسم چی میشه.
برادرم هیچ سابقه و شکایتی نداشته و نمیدونه این مواد چطوری داخل ماشینش گذاشتن و دو تا از مامورها سوئیچ گرفته رفته بسته از ماشین در آورده و دو نفر تو خونه دستبند زدن و کل خونه زیرو رو کردن. خواهش کنم که راهنمایی کنید چه کار کنیم
با تشکر .

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بله حتما باید وکیل بگیرید وگرنه ممکنه به اعدام محکوم بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید وکیل بگیرید
در صورت محکومیت حبس و شلاق و جزای نقدی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، جهت
اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به اخذ
توضیحات بیشتر در مورد پرونده مواد مخدر خواهد بود

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام. مستقلا می توانند وکیل معرفی نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکیل خبره و کار کرده در زمینه مواد مخدر بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اگر برای برادر شما با سوء نیت اقدامی انجام شده باید آن را اثبات نماید در غیر این صورت این است که مواد متعلق به شخص ایشان خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید اثبات شود که مواد مال برادرتان نبوده وگرنه مجازات ان متاسفانه اعدام است . حتما وکیل بگیرید و قبل از هر اقدامی جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید