مشاوره حقوقی رایگان - سلام. از داخل هواکش ماشین بنده مقداری هروئین وشیشه بیرون امده است و مال بنده هم نبوده

باسلام.همانطور که گفته شد مقداری هروئین وشیشه ازداخل هواکش ماشینی که در اختیار بنده بوده بیرن امده.ومن فکر میکنم کسی از سر دشمنی بابنده انرا گذاشته لذا فعل حال با سند بیرون هستم.میشه بفرمایید حکم ان راچی میدهند

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
نوع حکم بستگی به مقدار مواد مخدر مکشوفه دارد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مجازات آن بستگی به میزان شیشه دارد.درصورتی که بتوانید اثبات کنید متعلق به شما نیست تبرئه میشوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به شرایط پرونده و مقدار مواد حکم شما تعیین خواهد شد جهت پاسخ دقیق �نستن جزئیات پرونده شما ضروری به نظر می‌رسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت اثبات موضوع ، شما با توجه به میزان مواد مخدر مجازات حبس و جزانقدی و شلاق خواهید داشت
بهتر است وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید عدم اطلاع خویش را اثبات نمایید

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

بستگی به مقدار آن دارد . حمل هروئین به میزان بیشتر از 15 گرم تا 30 گرم، از 40 میلیون تا 60 میلیون ریال جریمه نقدی به علاوه 10 تا 15 سال زندان و 30 تا 74 ضربه شلاق و در نهایت حمل هروئین بیشتر از 30 گرم مجازات اعدام و مصادر اموال ناشی از آن جرم را دارد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مسئولیت با شماست با توجه به نحوه جاساز. بسته به میزان ان دارد.
وکیل بگیرید( تقاضای تخفیف و تعلیق مجازات)

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مجازات این جرم حبس جزای نقدی و شلاق است که به میزان مال کشف شده بستگی دارد اما اگر سابقه ندارید و دلایلی دارید می‌توانید دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم بستگی به شرایط و اوضاع احوال و مقدار جنس دارد.