مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی پایان حبس

با سلام.
زندانی هستم و به جرم خیانت در امانت به 4 سال حبس محکوم شده ام و مبلغ 400 میلیون نیز بدهکاری دارم.
حدود 3 سال و 5 ماه از زندان سپری کرده ام و 7 ماه دیگر از حبس بنده مانده و به دلیل این که وثیقه کافی گذاشته ام از امتیاز مرخصی استفاده کردم.
از 6 ماه مرخصی پایان حبس میتوانم استفاده کنم یا به دلیل این که بدهی مالی دارم شامل حال من نمیشود؟

400 میلیون بدهی دارم و نزدیک 7 تا شاکی؛ اگر اعسار ببندم با چه مبلغی شروع به پرداخت اعسار میکنم و پیش پرداخت اعسار چقدر است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مرخصی ارتباطی به بدهی ندارد و بابت بدهی می توانید دادخواست اعسار بدید و میزان تقسیط بر اساس درآمد شما تعیین خواهد شد