مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل سند خودرو خریداری شده

با سلام.
بنده دو سال پیش از دوستی خودرویی خریدم که طبق قولنامه قرار شد یک ماه بعد با شهادت شهود و امضای آن ها زیر قولنامه سند را تحویل بنده دهد اما الان به هیچ عنوان حاضر به همکاری برای تحویل سند خودرو نیست و میگویید سند بابت بدهی گیر می باشد. لطفا راهنمایی کنید آیا بنده بابت تحویل ندادن سند میتوانم اظهار خسارت کنم . این که چطور سند را از شخص دریافت کنم؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که در قرارداد زمان معین شده و تعیین خسارت شده باشد میتوانید در هر حال به طرفیت فروشنده و صاحب سند دعوای الزام به تنظیم سند مطرح شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
لکن
بنظر
مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی امکان مطالبه خسارات وارده وجود دارد.