مشاوره حقوقی رایگان - درباره کلاهبرداری

با عرض سلام در ....معامله ماشین داشتم بعد از چند ماه برای سند مراجعه کردم سند را گرو نگه داشته و از من طلب پول کرد صاحب نمایشگاه گفت 3 ونیم ملیون به طور امانت بگذار تا بیاد سند را بده الانه حدود بیست روز میشه تماس گرفتم میگه پول را نمیدم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان مطالبه وجه دادخواست دهید اما بهتر است قبلش یک اظهارنامه خطاب به ایشان ظرف مدت محدودی ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد شما را ببینمقرارداد می‌بایست عمل شود به این صورت نیست که هر کسی هر طور خواست اقدام کند

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

نیاز به بررسی داد، اما بطور کلی میتوانید وجه خود را قانوناً مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید.
می توانید با عنوان خیانت در امانت نیز شکایت کنید.
برای اثبات ادعای خود باید دلیل ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید