مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار

اول تیرماه سال گذشته با پیمانکار توافق کردم 3 یا 4ماهه با پرداخت 210 میلیون در 3مرحله کار ساخت یک طبقه 90متر و تعمیر طبقه همکف انجام بده! پس از شروع کار هربار بحث نوشتن قرارداد میشد زیربار نمیرفت ! بعد از گذشت بیش از 1سال و دریافت 230 میلیون علیرغم اینکه هنوز کامل انجام نشده 10میلیون دیگه میخواد! اگه راهنمایی کنید چطور شکایت کنم ممنون میشم. سپاس

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. توضیح بفرمایید که ایا قرارداد شما مشارکت است یا صرف پیمانکاری و نیز اینکه مدرکی دال بر تعهد ایشان مبنی بر انجام کار در مدت معین و با مبلغ معین وجود دارد یا خیر. برای مطالبه ی خسارت بایستی ورود ضرر اثبات گردد. می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.