مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ضرب و شتم زوج

با سلام و خسته نباشید اگر زوجه دادخواست طلاق به علت عسر و حرج بدهد و اعلام کتک کاری از سوی زوج کند بدون گواهی پزشکی قانونی و فقط با اوردن شاهدان دروغینی که منزلشان در شهری دورتر از محل سکونت زوج می باشد قابل اثبات است ؟لازم به ذکر است این موضوه ضرب و شتم مربوط به یکسال قبل است و زوجه شکایت کیفری نکرده حتی یکسال بعد از ان با یکدیگر با سازش زندگی کرده اند.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر قاضی متوجه شود که شاهدها در زمان مورد ادعای کتک کاری زوجه حضور نداشته اند، همسر شما با این شرایط نمی تواند اقدامی کند. ضمن این که شهود باید بستگان درجه یک نباشند و شهادت بستگان درجه یک برای اثبات کافی نخواهد بود ولی قاضی به عنوان اماره و دلیل به آن گوش خواهد داد.