مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

با سلام. بنده مالک یک واحد از مجتمع 8 واحدی هستم. یکی از مالکین پارکینگ اختصاصی خودش را دیوار کشی کرده و بعنوان انباری استفاده می‌کنه. ایا این حق را داره؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام کاربر گرامی
مالکین حق تصرف یادیوارکشی و یا ... در مشاعات ندارند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر هر گونه اقدامی برخلاف پایانکار وپروانه ساختمانی وتصرفات غیر مجاز در قسمتهای اختصاصی منجمله پارکینگ که مورد تعرض به حقوق سایرین گرددد ممنوع خواهد بود