مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و نصب آسانسور

با سلام . مالک یک واحد آپارتمان در طبقه سوم یک مجتمع سه طبقه (6 واحدی) هستم که از سال ساخت آن 1383 امکانات مالی جهت نصب آسانسور نبود و سایر طبقات نیز همکاری نکردند. حال دو واحد طبقه سوم آمادگی نصب و پرداخت هزینه را دارند و طبقه دوم هم با در نظر گرفتن اینکه سهم کمتری از طبقه سوم بدهد حاضر به پرداخت هزینه نصب آسانسور هستند اما دو واحد در طبقه یک قبول نمیکنند و میگویند هزینه پرداخت نمی کنند . امکانات پاگرد پله ها و فضای نصب آسانسور کاملاً مهیا است . آیا مخالفت طبقه یک مجاز است و مانع نصب می گردد یا اینکه قانونی هست که آنها را نیز مجاب به قبول ساخت آسانسور و پرداخت قسمتی از هزینه نماید ؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تصمیمات مدیر ساختمان لازم الاتباع است به صورت صورت جلسه در بیاورید و اظهارنامه بفرستید