مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

با سلام من یک سال پیش خونه رهن کردم تو بنگاه موجر به بنگاه گفته بود چک تخلیه به مبلغ 42 میلیون بگیر دست خودتون باشه وقتی تخلیه کرد بهش برگردانید من 42 میلیون چک دادم به بنگاه الان که رفتم خونه رو تخلیه کردم حساب هامو با موجر کردم بنگاه میگه چک شما گم شده چک رو مسدود کردم آیا لازمه از بنگاه دار شکایت کنم یا نه ممنونم جواب بدید به بنگاه دار گفتم چرا چک منو گم کردید میگه هر کار نکردی بکن برو شکایت کن من چکار کنم اگه شاکی بشم چه اتفاقی میوفته ؟

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

سلام،به اتهام خیانت در امانت میتواند از بنگاهدار شکایت نمائید.