مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک تخلیه

با سلام و احترام
بنده بالغ بر ده سال است که مغازه ای را به فردی اجاره داده ام همان اوایل چک تضمین تخلیه از نامبرده دریافت نموده ام و هر سال در اجاره نامه مشخصات همان چک ثبت و مشکلی نیز نبوده اما امسال از خردادماه از مستاجر خواستم که تا مهر ماه که موعد اجاره نامه می باشد تخلیه کند در حال حاضر یکمی دچار مشکل شدیم و من برای تکمیل مدارک اخذ حکم تخلیه بایستی مدارکم را کامل کنم متاسفانه چک تخلیه را پیدا نمی کنم میدانم گم نشده ولی هر چه میگردم پیدا نمیشود لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعلام مفقودی چک را به بانک اطلاع دهید تا جلوی ان را ببندد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بانک، اقدام به اعلام مفقودی چک کنید تا چک مسدود و غیرقابل پرداخت شود‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانی طبق قرارداد چک را تغییر دهید و همچنین نسبت به چک قدیمی اعلام مفقودی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گم شده باشد می توانید از لام مفقودی کنید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اعلام مفقودی چک را با توجه به ثیت در قرارداد اعلام کنید سپس با برگه اعلام مفقودی اقدام به اخذ حکم تخلیه نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

شما درخواست تخلیه کنید و تیاز به پیوست وردن چک نیست
اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604