مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام من دختر هستم و 16 سالمه
وقتی 12 سالم بود مادر پدرم جدا شدند و من خواستم پیش مادرم زندگی کنم مادرم به سرکار میرفت و با یه آقایی رابطه داشت و او را به خانه میاورد و من از این موضوع بدم میومد و کسی هم خبر نداشت و بخاطر او با من دعوا میکرد و همچنین در طی 2 3 سال با 3 نفر رابطه داشت و بخاطرشون با من دعوا میکرد و من خیلی آسیب روحی دیدم و خواستم برم پیش پدرم و مادرم ازدواج کرد
پدرم ، نا مادری و خانواده ی پدرم رفتار خیلی بدی با من دارند و خانواده ی پدرم به من فحاشی می‌کنند و هرچیزی میگویند
و من خیلی خسته شده ام و واقعا دارم آسیب می‌بیننم
داییم و زنداییم مایل هستند که با آنها زندگی کنم آیا میشود همچین کاری را انجام داد ؟ و قانون اجازه میدهد که پیش آنها راحت زندگی کنم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر پدر و مادر شما مشکلی با این موضوع نداشته باشند ایرادی ندارد.
اما اگر پدر شما با این قضیه مشکل داشته باشد شما باید از طریق دادگاه اقدام نمایید