مشاوره حقوقی رایگان - کفالت نوه

میخاهم کفالت نوه های پسری امکه فوت شده از دادگاه بگیرم چگونه و به کجا دادخواست بدم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورتی که مادر آنها زنده باشد تحت تکفل مادر خود خواهند بود .

یک وکیل :

با سلام منظور شما قیمومت است
اگر پدر بزرگ فرزندان هستید که ولایت قهری دارید و نیاز به قیمومت نیست اگر مادر بزرگ هستید با وجود مادر و درخواست مادر ، ایشان اولویت دارند اگر مادر نخواهد شما باید به دادسرای تقاضای نصب قیم بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون اگر پدر فوت کرده باشد و مادر در قید حیات باشند حضانت فرزندان بر عهده مادر خواهد بود مگر عدم صلاحیت مادر و مصلحت فرزند در مرجع قضایی احراز و اثبات گردد

و پدربزرگ پدری ، خود به خود و بدون نیاز به رای مرجع قضایی ، ولی قهری محسوب میشود و در بعضی از موارد مانند اجازه ازدواج دختر باکره و .... اذن پدربزرگ به عنوان ولی فهری لازم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر شما پدربزرگ هستید ولی قهری محسوب میشوید و نیازی به کفالت نیست .و اگر مادربزرگ هستید و مادر انها در قید حیات است مادر قیم انها است مگر انکه از دادسرا تقاضای نصب قیم دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر پدربزرگ پدری هستید ولی قهری می باشید و نیازی به اقدام نیست
در هرحال در صورت در قید حیات بودن مادر اولویت حضانت با مادر یعنی عروس تان است