مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه سهم صاحبان پارکینگ و بقیه مالکین در آپارتمان هایی که همه پارکینگ ندارند.

با سلام بنده مدیر یک ساختمان 28 واحدی هستم که از این تعداد فقط 3 واحد دارای پارکینگ هستند. پارکینگ ها در ورودی ساختمان قرار دارند به گونه ای که وقتی خودرویی پارک نباشد محل عبور و مرور همه ساکنین است. به دلیل مشکل فاضلاب بخش زیادی از کف قسمت ورودی که شامل پارکینگ ها و فضای مشاعات غیر پارکینگ هاست تخریب شد و اکنون تصمیم داریم کف کل قسمت را که حدود 100 متر مربع است و 3 پارکینگ نیز در همین فضا قرار دارد را موزاییک کاری کنیم. آیا واحدهای دارای پارکینگ می بایست سهم بیشتری بپردازند و اگر بله نحوه تقسیم سهم را بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به اینکه خسارت ایجاد شده به علت نقص در لوله کشی ها بوده نه پارک خودرو ها دلیلی برای پرداخت بیشتر دارندگان پارکینگ وجود ندارد.
اگر ساختمان و پی آن به نحو اصولی ساخته شده باشد پس از 50 سال پارک کردن هم مشکلی ایجاد نمی شود.
لذا نقص قبلی در ساختمان موجود بوده و در نبود مقصر عدالت این است که همه مالکان به نسبت متراژ مساحت اختصاصی خود هزینه پرداخت نمایند