مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر پارکینگ

بنده در آپارتمان 10 واحدی دارای 6 پارکینگ در طبقه هم کف زندگی میکنم که مسیر رفت و آمد آسانسور از پارکینگ هست
برای تعمیر کف پارکینگ 4 واحدی که پارکینگ ندارن و فقط مسیر رفت و آمدشون از پارکینگ هست باید به اندازه بقیه هزینه پرداخت کنن ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر جز مشاعات ساختمان باشد بله .در غیر این صورت با ساکنین ان طبقات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون هزینه مشاعات با تمام مالکین است ولی به نظر چهار واحد باید در هزینه پارکینگ اختصاصی خودرو ها نباید مشارکت کنند و صرفا در قسمت عمومی که رفت آمد دارند مشارکت داشته باشند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله هزینه تعمیر مشاعات بر
عهده تمام مالکان خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فضای پارکینگ جز مشاعات است و هزینه مشاعات باید توسط تمامی مالکین و تصرف پرداخت گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام طبق قانون در صورتی که جز مشاعات باشدبله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یله هزینه تعمییرات قسمتهای مشاع بر عهده همه مالکین است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله همه باید بهذصورت مساوی هزینه کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله مشاعات محسوب می گردد مگر در صورت توافق بر غیر آن