مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف اموال

سلا و وقت بخیر
پدر من مبلغ 90 میلیون بدهی دارن و الان شاکی حکم براش گرفته که حکم ورود به منزلم گرفته و پدرم خونه نبوده میخواستم ببینم حکم توقیف اموال چقدر طول میکشه بدن آیا ابلاغیه میاد قبلش؟ و اینکه چون پدر من نه خونه و نه ماشین و کلا چیزی نداره میتونن از وسایل خونه توقیف کنن مثل فرشو یخچال و گاز و لباسشویی و مبل؟
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

توصیه میشود دادخواست اعسار وتقسیط بدهید. خیر . ابلغی برای توقیف اموال نمی آید. وسایل منزل اصولا توقیف نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وسایل منزل توقیف نمیشه و پدرتون باید دادخواست اعسار میداد که نداده است